e
Banner

Etiketler: yeni logo



Omsan Logistics logosunu değiştirdi


Yayın: 14-01-2022
Kategori: Lojistik

Omsan Logistics, lojistik sektöründe 45 yıla yaklaşan tecrübesini ve global oyuncu olma vizyonunu yenilenen logosuyla taçlandırdı. Dijitalleşmeyi, müşteri memnuniyetini ve yetişmiş insan unsurunu yeni logosunun odağına alan şirket, global bir lojistik hizmet sağlayıcısı olma hedefiyle güçlü büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.




45 yıllık Çobantur Boltas, artık Boltas markasıyla hizmet verecek


Yayın: 14-04-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe 45’inci yılını kutlayan Çobantur Boltas, küreselleşme hedefleri ve stratejileri doğrultusunda önemli bir adım attı. Şirket artık “Boltas” markasıyla hizmet vermeye devam edecek. 




TAİD, logosunu yeniledi, 2024 yılı hedeflerini açıkladı


Yayın: 22-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar

TAİD Ağır Ticari Araçlar Derneği, 2024 hedeflerini açıklarken yeni kurumsal lansmanını gerçekleştirdi. TAİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Hoşgören, "TAİD'in yeni logosu, gücü ve otoriteyi temsil ederken derneğin sektördeki değişime ayak uyduran, modern ve yenilikçi vizyonunun altını çiziyor. Yeni logo, sadece görsel bir değişimi değil, aynı zamanda sektöre dair yeni bir bakış açısını da temsil ediyor. Bu bakış açısı, birlik ve beraberlik, kesintisiz gelişim ve yenilikçilik üzerine kurulu. TAİD, yeni logosuyla birlikte sektörde daha da güçlü bir rol oynamaya ve Türkiye ekonomisine, ağır ticari araçlar sektörünün gelişimine katkıda bulunmaya devam edecek” dedi.